måndag 3 februari 2014

Reno, aka. dödens väntesal

Innan det är dags för Argentina kommer en sista uppdatering från USA. 

Jag har besökt Alcatraz. 



Shoppat loss på REI, en superskön sovsäck. Bra att ha i Buenos Aires tänkte jag.. Eller bara att jag blir så glad i sportaffärer att jag bara vill ha allt, men begränsade mig lite. Har dock shoppat lite annat, fyllt ut min ENDA resväska jag packade för mina månader iväg.


Mikaela och två av hennes vänner tog med mig på vinprovning i Napa Valley och Sonoma. Fyra vingårdar, så mycket goda viner.. 


Och en trevlig picknick. Vilket passar mig perfekt, jag älskar picknickar!


Jag hann även med en tur i Berkeley, hälsa på Johannes, Berra, Henrik och Sofia. Fick även en guidad runt universitetet.  


Mikaela, Eystein samt sex av deras kompisar hade under superbowl-helgen hyrt en stuga i Taohe för att smita undan hysterin och komma ut i naturen. Så det blev en liten mini-vinter-tur innan Argentina.


En dagstur för att sen kunna njuta av all mat och framförallt, utomhus jacuzzin som ingick i huset! Jag älskar att bada när det är varmt i vattnet!


Det var fint, och förhållandevis varmt. Som en (norrländsk) vår!


Sedan till Eysteins glädje så åkte vi till Reno. Det var då där jag bodde ett år i mina tidiga dagar. Vackert runt omkring och nära till mycket natur. Själva staden väckte väl inte alltför mycket entusiasm hos någon jag talade med, många casinon och spelgalningar, "dödens väntesal" var väl den mest extrema beskrivningen av staden dock..


Reno några år senare..


Jag hade det bra i baksätet. Lite disco, kaffe och andra äventyr hann vi också med i bilen!



Tack och adjö för denna gång. Nu ska jag äta lite mer avokado, jordgubbar (har ätit det varje dag sedan jag kom hit och blir lika glad varje gång!) och sen blir det en cheesecake till efterrätt på cheesecake factory! Mums!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar